Polyester plantenbak

Een van de artikelen in onze webshop is de polyester plantenbak. Wij leveren deze plantenbak in vierkante, rechthoek, rond en ovale vormen in diverse maten. Deze plantenbak van polyester is leverbaar vanaf de maat 40x40 cm, tot de maat 200x200 cm. in diverse vormen en hoogten. Standaard worden onze polyester plantenbakken voorzien van een dubbel omgezette bovenrand wat de bakken een fraaie en tijdloze uitstraling geeft. Doordat onze polyester bloembakken worden gemaakt van hoogwaardig gewapend polyester wat in de hoeken van de polyester plantenbak is doorgelegd, kunnen de hoeken niet uitscheuren. De polyester bak wordt door en door gekleurd en zal daardoor altijd zijn kleur behouden. Standaard worden de polyester plantenbakken uitgevoerd in zwart grijs RAL 7021.

De polyester plantenbakken zijn standaard niet waterdicht en bedoeld voor gebruik buitenshuis. Wilt u toch de bakken binnen gebruiken selecteer dan de optie waterdicht. De waterdichte bakken zijn niet geschikt voor vijvertoepassingen. U kunt de plantenbak verkrijgen in langwerpig of groot formaat. Om de plantenbak een stoere look te geven kunt u ze aanvullen met keerwanden van Cortenstaal. 

Plaatsing en onderhoud van de polyester bloembakken

Als u de plantenbakken van polyester thuis laat bezorgen dient meteen het verpakkingsmateriaal te worden verwijderd, Boor altijd ontwateringsgaten in de plantenbakken, bij voorkeur indien aanwezig in de verhogingen in de bodem. De ontwateringsgaten moeten altijd in de bodem worden aangebracht en niet in de zijkanten van de polyester plantenbakken. De plantenbakken dienen egaal gevuld te worden met aarde en zijn niet geschikt om aangevuld te verplaatsen. Om de onderste laag van de grond in de bakken vochtig te houden kunt u overlooppijpjes bij bestellen, deze zijn verkrijgbaar per stuk of per 2 stuks.

Reiniging

Polyester bak minimaal 2 maal per jaar reinigen. Spuit de plantenbak eerst in met ons BIO cleaner/protector reinigingsmiddel. Dit zorgt er voor dat het vuil uit de poriën trekt. Spoel daarna de bak schoon met leidingwater. Behandel als laatste stap nogmaals de bak met onze BIO cleaner/protector voor een ideale bescherming tegen vuil. De cleaner/protector kan in het keuzemenu worden aangevinkt en besteld. 

Beplantingsadvies polyester bak

Vul de polyester bak met een laag hydrokorrels van ongeveer 10cm hoog. Leg over de hydrokorrels een vochtdoorlatend anti-worteldoek. Let op! Leg het doek aan de randen minstens 10 cm omhoog voor een ideale werking. 6. Bedek het anti-worteldoek met een laag luchtig grondmengsel afgestemd op de aan te brengen beplanting. Let op! De aarde in de bak mag nooit aangestampt worden, dit kan schade veroorzaken aan de polyester plantenbakken.

Bestel polyester plantenbakken bij Holive

U weet nu wat de bijzondere eigenschappen zijn van onze polyester plantenbakken. Wilt u een grote cortenstalen aanschaffen? Bekijk en bestel dan de diverse vormen en modellen in onze webshop. Bestel de bak vandaag nog en gewoonlijk wordt deze binnen 3 werkdagen gratis bij u thuis geleverd. Heeft u vragen? Dan mag u contact opnemen via het contactformulier, bellen naar 085-0420085 of een e-mail sturen naar info@holive.nl.

In onze webshop vindt u meer plantenbakken, van de materialen aluminium, hout en polyester. Deze plantenbakken zijn in de te verkrijgen in de volgende maten: vierkant, vierkant met wielen en langwerpig. Neem gerust een kijkje en ontdek alle producten die wij leveren!

 

Zomeractie

10% korting op het gehele assortiment

gebruik de code zomer10 en scoor je korting!

© 2021 - 2023 HOLIVE | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel